Cauta in stiri

RSS Feed

lansari

Brudeli 654L Leanster intra in productie

29.09.2008
Foto ©: Brudeli Tech

Aparut prima oara acum doi ani ca prototip, Brudeli Tech a finalizat ultimele detalii ale primii versiuni de productie, 645L Leanster.

Modelul va fi prezentat oficial in cadrul Salonului Moto INTERMOT din Germania de luna viitoare si este bazat pe un KTM 690 Supermoto fiind omologat in Europa pentru uzul stradal. Acest trike de exceptie va costa in jur de 21.000 de euro.

Brudeli 654L Leanster, creatia lui Atle Stubberud de la Soon Design, se inclina in curbe ca o motocicleta obisnuita dar cele doua roti din fata fac posibila efectuarea unor manevre spectaculoase in special pe zapada, pietris si alte suprafete similare.

Brudeli Leanster este echipat cu motorul KTM monocilindru de 654cc de pe modelul LC4, care dezvolta o putere de 63 cp si un cuplu de 65 Nm. O cutie de viteze in sase trepte, un cadru din otel tubular si suspensii WP complet reglabile intregesc pachetul. Desi cantareste 238 de kilograme, cu ajutorul jantelor pe 17 inch, Leanster poate atinge o viteza maxima de 170 km/h.

Bruneli Tech Website

Via | Faster and Faster

 

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.