Cauta in stiri

RSS Feed

ipoteze

Buel 1125RR - viitorul sportiv de la Buell?

21.05.2008
Foto ©: Raptors & Rockets

Mai multe surse din cadrul companiei Buell au confirmat neoficial ca urmatorul pas firesc este dezvoltarea unei versiuni RR a lui 1125R.

Buell abia si-a inceput activitatile de curse in State prin urmare e posibil sa mai treaca niste timp pana cand vom vedea o astfel de versiune. In Europa Buell 1125R a avut deja doua performante notabile ,concurand impotriva unor rivali mult mai titrati, Ducati 1098 si KTM RC8.

Doua mari schimbari pot fi anticipate: o suspensie mai performanta dar si mai sportiva dar si mai multa putere de la deja puternicul V2 de 1125cc. Uitandu-ne la designul actual al lui 1125R este evident ca motocicleta a fost gandita de la bun inceput si intr-o versiune carenata complet. Este de asteptat ca un eventual RR sa aiba si evacuarile schimbate pentru mai multa performanta dar si pentru a usura motocicleta. In timp vom afla exact la ce se gandeste Buell dar cu siguranta suntem interesati de urmasul mai sportiv al unui model ce promite deja foarte mult.

Tags: buell, 1125r, 1125rr
Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.