Cauta in stiri

RSS Feed

modele speciale

Buell 1125RR pentru AMA Superbike

16.07.2009
Foto ©: Buell

Buell a prezentat in cursul zilei de ieri modelul 1125RR, o motocicleta omologata exclusiv pentru circuit si oferita numai echipelor private care doresc sa participe cu aceasta in competia AMA Pro Racing American Superbike.

Motorul imprumutat de la versiunile de strada 1125R si 1125CR este acelasi propulsor cu doi cilindri in V la 72 de grade dispusi longitudinal, racit cu lichid, insa aici mult mai puternic. Compania americana a marit dimensiunile filtrului de aer si ale flanselor de admisie, a modificat valvele si axele cu came, a marit raportul de compresie, a montat un sistem de evacuare din titan si injectoare de 61 de milimetri.

Cadrul ce tine loc si de rezervor de combustibil este identic cu cel utilizat la 1125R si 1125CR insa Buell a echipat modelul cu o bascula reglabila turnata din aluminiu si o furca fata inversata Showa cu jambe de 43 mm. In plus, etrierele fata Nissin au acum cate opt pistonase fiecare iar transmisia finala nu mai este pe curea ci pe lant.

Buell va produce un numar limitat de 1125RR pentru pilotii cu licenta AMA, doritorii trebuind sa platesca pentru un asemenea exemplar suma de 39.995 de dolari americani.

Buell Usa I via Motorcycle-Usa

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.