Cauta in stiri

RSS Feed

concepte

BuellRod - concept cu motor V-Rod

05.10.2008
Foto ©: Luca Bar

Conform traditiei de a folosi motorizari Harley-Davidson, Erik Buell ar fi trebuit sa dezvolte pana acum o motocicleta sport echipata cu motorul Revolution de pe faimosul V-Rod.

Acest concept BuellRod semnat Luca Bar, este un design destul de reusit care incorporeaza multe din caracteristicile Buell, cum ar fi sistemul de franare si esapamentul montat in partea inferioara desi transmisia finala clasica pe curea este inlocuita cu una pe lant.

Erik Buell a sustinut intr-un interviu anul trecut ca proiectul motorului Revolution a fost initiat de catre compania sa, dar pe masura ce lucrurile au evoluat Harley-Davidson a avut intaietate iar Buell a continuat in alte directii.

De atunci, doar Roehr Motorcycles a avut curajul sa dezvolte modelul Roehr 1250sc bazat pe motorul Revolution de la Harley-Davidson iar Buell a preferat lanseze spectaculosul 1125R, desi exista destul de mult potential si in design-ul prezentat.

Luca Bar Website

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.