Cauta in stiri

RSS Feed

custom

Bullet Falcon - motocicleta custom a anului 2008

08.06.2008
Foto ©: Falcon Motorcycles

Falcon Motorcycles este un producator de motociclete custom, infiintat anul trecut in Los Angeles de catre Ian Barry si logodnica sa de origine britanica Amaryllis Knight. Fiecare motocicleta Falcon este unica, fiind creata de la inceput exclusiv pentru client, folosind ca punct de plecare modele Triumph si Norton din anii de glorie de dupa razboi.

Considerat un deschizator de nisa, acest constructor a primit o certificare a stilului sau unic fiind declarat castigatorul concursului “Cea mai dorita motocicleta” organizat de revista britanica Esquire.

Ultima creatie Falcon Motorcycles, poarta denumirea de “Bullet Falcon“ si a fost initial un Triumph Thunderbird. Aceasta a primit titlul de “Cel mai bun custom” in cadrul concursului international Legend Of The Motorcycle 2008, sposorizat de revista Jesse James. Cadrul vechiului Thunderbird a fost ajustat si lungit cu cativa centimetri iar motorul original de 650cc a castigat in urma  modificarilor 100cc suplimentari.

Furca fata si rotile au fost reconditionate iar saua, tevile de evacuare si ghidonul sunt creatii Falcon Motorcycles. Aceasta mixtura de vechi si nou sub emblema Falcon are preturi incepand de la 30 de mii de euro si va asiguram ca firma nu duce lipsa de clienti. Pentru mai multe detalii vizitati www.falconmotorcycles.com

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.