Cauta in stiri

RSS Feed

custom bike

Cafe Rouge Norton 850 Custom

19.09.2008
Foto ©: amdchampionship.com

Larry Houghton s-a inscris in Campionatul Mondial AMD cu scopul de a impresiona juriul si a spulbera concuranta intalnita la clasa Freestyle, unde constructori din toata lumea si-au expus lucrarile personale. Modelul sau este un Cafe Racer propulsat de un motor Norton de 850 cmc iar daca ne gandim la originile britanice ale creatorului, Larry’s Lamb Precision Engineering Ltd UK, este o alegere logica.

Modelul Cafe Rouge aduce o linie complet noua si impresioneza printr-un design unic. Cadrul este unul construit manual ca si bascula spate iar furca fata de tip upside-down provine de la un Suzuki GSX-R. Atat janta fata de 21” cat si cea spate de 23”, incaltate de anvelope de 130 mm latime, prezinta 3 spite perforate, detalii intalnite si pe cadru si bascula. Motocicleta are o garda la sol ajustabila, ca si inaltimea seii, iar motorul pozitionat la 40 de grade livreaza puterea printr-o cutie cu patru trepte. Constructia a durat 16 saptamani.

Cafe Rouge a iesit pe locul 11 si chiar daca nu este o motocicleta foarte practica reprezinta un show bike veritabil, total diferit fata de orice altceva facut vreodata.

Via | The Kneeslider

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.