Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2009

CCM prezinta CXR 230 si XTR 250

21.01.2009
Foto ©: CCM

Compania britanica CCM a lansat doua modele noi, CXR 230 respectiv XTR 250, cu ocazia salonului Trade Expo care a avut loc in Birmingham.

Noul CXR 230 respecta normele Euro 3, utilizand un motor SOHC complet diferit fata de cel anterior si  beneficiaza de o grafica noua, alba, menita sa atraga un public in cautare de un look diferit . Pastrand traditia CCM, CXR 230 va fi disponibil initial in varianta enduro, rotile de supermoto venind ca si dotare optionala.

XTR 250 se vrea a fi unul cat mai accesibil din punct de vedere financiar, urmarind potentialii cumparatori care se afla la prima lor motocicleta de enduro sau supermoto. Schema grafica utilizata nu este una complet noua, culorile, rosu,alb, albastru, fiind identice cu cele utilizate de modelele CCM care concureaza in campionatul de MX, campionat care a dus la o imbunatatire constanta a produselor companiei.

Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul CCM.

Via | MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.