Cauta in stiri

RSS Feed

editii speciale

Celtik si Zeus vor fi produse si in America

01.07.2008
Foto ©: Side-Bike

Trikes Grande Vitesse a anuntat ca va produce motocicletele cu atas Celtik si Zeus intr-o fabrica din Woodstock, New York. Vanzarile acestor vehicule optimizate pentru touring-ul de lux ar trebui sa inceapa in America de vara viitoare. Ambele trike-uri, sub licenta Side-Car din Franta, folosesc motoare de masini si ofera spatiu pentru mai multi pasageri cat si un volum mare de bagaje.

TGV cauta in prezent o noua motorizare de 2.0 litri, 4 cilindri in linie, puternica dar si economica luand in calcul constructorii Mazda si Mitsubishi. Motocicletele trebuiau importate initial din Franta dar restrictiile stricte Euro si EPA au impiedicat acest lucru.

In timp ce Zeus se prezinta ca o motocicleta cu atas, Celtik arata ca un trike traditional avand loc pentru doi pasageri in spatele pilotului si cutii impresionante pentru bagaje. Zeus are motorul situat in atas, lasand insa suficient loc pentru doi pasageri, in timp ce comenzile sunt situate pe motocicleta. Ambele vehicule sunt imense si ofera senzatii unice la drum lung.

Bookmark and Share
moto by andreiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii snd rebe on 20.08.2010
superrrrrrrrrrrrrrr cat costa? sunt rebe si sunt draguta.........si o vreau pt ca eu vreau o sa mio dai mai ieftinucs.............scriemi pe id rebestir@yahoo.com.........ms
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.