Cauta in stiri

RSS Feed

concepte

Concept de motocicleta Ferrari

19.09.2008
Foto ©: Amir Glinik

Amir Glinik, un inginer experimentat din Israel, pasionat de motociclete, a reusit sa gandeasca pana la cele mai mici detalii tehnice cum ar trebui sa arate o motocicleta Ferrari.

Urmand aceleasi linii de design ca ale super masinilor clasice Ferrari, conceptul incearca sa pastreze spiritul italian. Linii curate aerodinamice, detalii neobisnuite si unice cat si o simplitate generala sunt aspecte care definesc creatia lui Glinik.

Folosind un motor V4 "obtinut" din cel al masinii Ferrari Enzo, Glinik a dat viata unei motociclete incredibile, excentrica dar si eleganta in acelasi timp. Motorul V4 foloseste tehnologia drive-by-wire, plus ultimele dotari de ultima generatie care echipeaza si o masina Ferarri.

Website-ul sau este plin de imagini detaliate, atat ale motocicletei cat si ale motorului. Pentru ca setul sa fie complet, Glinik a conceput si o versiune galbena a acestei minuni tehnologice. Mai puteti gasi lucruri extrem de interesante realizate de Amir Glinik la sectiunea motociclete din Industrial & Art.

Pe aceeasi tema: Visul unui fan - motocicleta Ferrari

Bookmark and Share
Arata ca o balena by Gigel90 on 19.09.2008
care a suferit o depresie si a slabit jumate de tona. Sau ca o jucarie de plastic pentru copii de 5 ani. Daca nu avea oglinzile alea ridicole si farurile caraghioase..poate mai avea o sansa. Ce rost isi au oglinzile la o motocicleta care e zero la partea practica. Asta e showbike! Nici macar nu are sa!
d by r on 20.09.2008
trompeta....se fac de ras aiurea ..sa raman la masini mai bine
domnule R by Gigel80 on 22.09.2008
Trompeta asta nu e facuta de Ferrari!!:)) E facuta de un pasionat. Citeste calumea!
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.