Cauta in stiri

RSS Feed

editii limitate

Confederate C120 Renaissance Fighter

13.10.2008
Foto ©: JR Bite

Fondata in 1991 de catre Matt Chambers, Confederate Motor Company si-a propus sa dezvolte motociclete care evoca principiul individualitatii prin tehnologie simpla, minimala dar de ultima generatie.

Confederate C120 Renaissance Fighter este un exemplu perfect de imbinare a celor mai calitative materiale cu un design avangardist.

Motocicleta este produsa intr-o editie limitate de 45 de exemplare si costa 110.000 de dolari fara taxe incluse. Cadrul din aluminiu adaposteste un puternic motor v-twin de 1.966 cmc care, cel putin dupa spusele producatorilor, ar trebui sa propulseze fighter-ul de 194 kg pana la o viteza maxima de 300 km/h!

Jantele de 19 inch fata si 18 inch spate realizate din fibra de carbon sunt echipate cu anvelope marca Pirelli. Confederate C120 are o multime de elemente CNC din aluminiu completate de cele din titan sau fibra de carbon. Cutia de viteze in cinci trepte este optimizata pentru a maximiza performantele motorului.

Confederate C120 Renaissance Fighter este produs in Statele Unite ale Americii si poate fi achizitionat exclusiv prin intermediul lui Marcus Neiman.

Confederate Motor Company

Bookmark and Share
HOG by Conu' Nae on 14.10.2008
In pozitia aia sa mearga ei cu 300 km/h...
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.