Cauta in stiri

RSS Feed

versiuni noi

Culori noi pentru Yamaha R1 si R6 2010

09.10.2009
Foto ©: Yamaha Motor Europe

Clasa supersport din gama Yamaha, alcatuita din modelele YZF-R1 si YZF-R6, se prezinta cu noi optiuni de culoare pentru 2010.

Acestea sunt Competition White si Yamaha Blue, cea din urma fiind dupa parerea noastra cea mai reusita dintre toate optiunile de culoare 2010 ale sportivelor japoneze. Versiunea Competition White este una foarte eleganta, fiind alba in totalitate si avand mici accente de rosu. Aceasta include si rim stripes de culoare rosie, pentru ambele modele.

Din punct de vedere tehnic, R1 se prezinta neschimbat, fapt de inteles avand in vedere ca este model complet nou, lansat anul acesta. R6 a primit in schimb o noua harta pentru unitatea de control a motorului (ECU) ce are ca efect o curba de cuplu mai liniara in zona turatiilor medii, imbunatatind experienta pilotarii. Modificata este si evacuarea finala, fiind acum cu 100mm mai lunga si mai silentioasa.

Yamaha Motor Europe

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.