Cauta in stiri

RSS Feed

modele custom

Cum ar fi putut arata Triumph Street Triple R

29.01.2010
Foto ©: Tony Hartfield

Triumph Street Triple R, lansat in vara lui 2008, este o versiune ceva mai bine dotata a naked-ului Street Triple, care la randul sau este varianta “dezbracata” a performantului modelul supersport Daytona 675.

Britanicul Tony Hartfield, posesorul unui Street Triple R, a considerat ca motocicleta sa poate fi imbunatatita astfel incat a decis sa isi construiasca propria versiune, plecand de la un Triumph Daytona 675, model 2009.

Rezultatul este un Street Triple R cu adevarat sportiv, avand nu doar un aspect mai dinamic ci si propulsorul de 126cp al modelului Daytona, cu aproape 20cp mai puternic decat cel al modelui stock. Jugul furcii a fost modificat pentru a permite montarea unui ghidon de Speed Triple, iar bordul, farul si carena farului au fost preluate de la Street Triple.

Tony admite ca proiectul sau a fost costisitor insa este foarte multumit de rezultat: “Cred ca asa cum e motocicleta mea acum ar fi trebuit sa fie Triple R.” Nu putem decat sa fim de acord cu Tony, naked-ul sau fiind mult mai sportiv, cu adevarat demn de indicativul R.

Via | MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.