Cauta in stiri

RSS Feed

custom bike

Crazy Custom: motocicleta cu subwoofer

13.10.2009
Foto ©: ABW Designs

La ora actuala fiecare producator de motociclete supersport urmareste performante cat mai bune pentru modelele sale. Se mizeaza pe imbunatatirea raportului putere-greutate, frane de top si nu in ultimul rand o ciclistica menita sa optimizeze manevrabilitatea motocicletei.

Lucruri aparent inutile atunci cand modificarile de aspect aduse unei motociclete sunt puse pe primul loc, in detrimentul performantelor. Am putut vedea pana acum motociclete sport cu ecrane LCD in bord, sisteme de sonorizare montate in partea posterioara, neoane dedesubt, ampatamente de-a dreptul ridicole si chiar eliminarea discurilor de frana frontale pentru evidentierea jantelor cromate si a look-ului diferit.

Renumiti pentru custom-urile sportive exagerate si vopsite in culori tipatoare, americanii au reusit sa ne surprinda de aceasta data cu o creatie la fel de utila precum un carlig de remorca pus pe un moped. Aflati in cautare de lucruri noi, cei de la ABW Designs din Virginia s-au hotarat sa combine doua pasiuni, cea pentru ampatamentele marite cu cea pentru subwoofere. Motocicleta aleasa pentru acest experiment este un Suzuki TL1000S imbracat in carene frontale de GSX-R 1000 K5 si cu o bascula pregatita sa gazduiasca un pneu de pana la 300 mm latime.

Pana aici lucrurile sunt oarecum normale pentru un custom american insa  bascula contine si accesoriul care ar face orice scuterist cu boxe improvizate de la un PC pe masinaria din dotare, invidios. Un subwoofer demn de portbagajul unei masini alaturi de cateva boxe amplasate strategic in carene si un cd-player montat in locul numarului de inmatriculare, fac sistemele de sunet de pe motocicletele touring sa para opera unor amatori.

Atat timp cat acest custom va fi unic si nu va ajunge pe strazile din Romania in mainile unor persoane cu gusturi muzicale indoielnice, putem dormi noaptea linistiti.

Via | MCN

Bookmark and Share
subwoder pe motor by Eriksson on 26.10.2009
mi se pare un kkt unde sa pui subwofer ? strica tot aspectul..
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.