Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2009

Dark Custom: Harley-Davidson Iron 883

27.01.2009
Foto ©: Harley-Davidson

Harley-Davidson a lansat azi noul model Iron 883, care este defapt un Sportster 883 vopsit integral in negru, ce face parte din seria Dark Custom.

Iron 883 se aseamana ca stil cu fratele mai mare Nightster si este una din cele mai accesibile motociclete din oferta producatorului american. Pretul in S.U.A. este de doar 7899$, cu 900$ mai mult decat cel mai ieftin Sportster. In Romania, cel mai ieftin model din gama 883 are un pret de 7.996 €.

 "Are un stil old school, manevrabiitate moderna si reprezinta pentru detinatori o platforma pentru personalizare creativa." a declarat Mark-Hans Richer, Chief Marketing Officer la Harley-Davidson.

Exceptand evacuarile cromate, motocicleta este vopsita integral in negru mat, acest fapt conferindu-i o atitudine rebela. Aripa spate taiata, suportul de numar lateral, burdufurile de pe furca si ghidonul stil dragster sunt alte detalii care completeaza personalitatea modelului. Din punct de vedere tehnic, Iron este neschimbat fata de Sportster 883.

Iron 883 se prezinta ca o optiune old-school cu personalitate pentru cei ce vor sa cumpere un Harley insa dispun de un buget mai redus.

 

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.