Cauta in stiri

RSS Feed

editii limitate

Derbi a lansat Mulhacen Cafe 659 Angel Nieto Limited Edition

02.08.2008
Foto ©: Derbi

Dezvaluit la salonul EICMA de anul trecut, Derbi Mulhacen Cafe 659 Angel Nieto Limited Edition, a fost lansat la vanzare in Europa.

Motocicleta reprezinta tributul celor de la Derbi pentru Angel Nieto, pilot legendar cu 90 de victorii GP si 13 campionate castigate (la clasele 50cc, 80cc si 125cc), multe dintre titluri fiind castigate la bordul unor motociclete Derbi poreclite pe atunci Red Bullet. Angel Nieto are un merit deosebit intrucat a crescut enorm notorietatea marcii Derbi in lumea curselor.

Caracteristicile distinctive ale acestei editii speciale includ schema de culoare speciala rosie cu o dunga orizontala neagra avand numarul 1 aplicat pe capacele radiatorului. Motocicleta este raspunsul Derbi pentru entuziastii ce si-au dorit o versiune stradala a scramblerului Derbi Mulhacen 659.

Derbi Mulhacen Cafe 659 Angel Nieto Limited Edition, probabil cel mai lung nume de motocicleta din istorie, este dotata cu un motor monocilindru Yamaha - Minarelli de 659cc in 4 timpi, 4 valve si racit cu lichid si cu o cutie cu 5 viteze. Cadrul este din otel tubular si are o furca upside-down cu jambe de 43mm si un monoamortizor in spate. Motocicleta are 164 kg la gol, roti de 17 inch si anvelope de 110/60 pe fata respectiv 160/60 pe spate. Franele sunt asigurate de etriere radiale Brembo cu 2 discuri de 320mm in fata si unul de 245mm in spate.

Conform celor de la Derbi, motocicleta de 6000 de euro, preia elemente de design de la motocicletele lor de curse din anii 70. Mai multe detalii gasiti pe site-ul Derbi aici.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.