Cauta in stiri

RSS Feed

noutati EICMA

Derbi a lansat noul GPR 125

Paul Lozba | 05.11.2008
Foto ©: Derbi

Compania spaniola Derbi a prezentat la EICMA noul racer junior GPR 125, cu un design complet schimbat.

Noul GPR 125 a fost reproiectat integral de la zero. Astfel cadrul din aluminiu, suspensia, instrumentatia, carenele, si franele, sunt toate noi la acest model. Dimensiunile sale au fost marite fata de vechiul GPR, pentru a-l apropia mai tare de proportiile motocicletelor de 600, decat cele de 50.

Acesta este propulsat de monocilindrul in 4 timpi de 125cc si 4 valve ce dezvolta 15 cp. Motorul Euro 3 este unul din cele mai performante ale clasei si are un consum de 4.2l / 100km, ceea ce ii ofera o autonomie teoretica de peste 300km datorita rezervorului de 13 litri.

Pentru a-l face mai potrivit folosintei de zi cu zi, pozitia de pilotare este acum mult mai confortabila decat este in mod normal acest segment. Franele sunt asigurate de un disc de 300mm impreuna cu un etrier cu 4 pistonase pentru fata iar pentru spate de un disc de 220mm cu un etrier cu un singur pistonas.

Noul concurent pentru Yamaha R125 va fi disponibil pe piata incepand cu luna iunie 2009.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.