Cauta in stiri

RSS Feed

prototipuri

Derbi DH 2.0 dezvaluit la MotOh! 2008 in Barcelona

09.05.2008
Foto ©: Derbi

Daca acum mai bine de doua saptamani va prezentam M85, o motocicleta ce a creat o noua clasa, iata ca DERBI mareste interesul pentru noul segment prin lansarea lui DH 2.0 la Salonul MotOh! de la Barcelona. MotOh! este cel mai important eveniment motociclistic din Spania si se desfasoara intre 8 - 11 mai.

DH 2.0 arata ca un mountain bike, dar este echipat cu un motor monocilindru in 4 timpi de 96cc ce dezvolta 8 cai putere si un cuplu de 7.1 Nm. Spre deosebire de M85 care era o combinatie de enduro-cross foarte usor cu un mountain bike, DH 2.0 arata mai mult a bicicleta, drept urmare este si mult mai usor cantarind doar 40 de kilograme. Rezervorul se afla chiar in cadru iar transmisia este automatica.

Desi este foarte mic, Derbi DH 2.0 este foarte bine echipat: cadru de aluminiu, furca upside-down cu jambe de 38mm si o cursa de 200mm, evacuare finala under-seat, mono-amortizor spate cu 150mm cursa, discuri de frana ventilate si valurite si diverse parti din fibra de carbon. Toate acestea fac din Derbi DH 2.0 o jucarie foarte interesanta ce se anunta a fi extrem de distractiva in teren accidentat.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.