Cauta in stiri

RSS Feed

promotii

Discount de 20% la orice produs KTM

28.04.2010
Foto ©: Dementor KTM

Pentru a putea beneficia de promotie si cei care nu au ajuns in weekend la Salonul de Motociclete Accesorii si Echipamente Bucuresti, Dementor extinde oferta de inceput de sezon pana pe 5 mai. La orice produs KTM achizitionat, fie ca este vorba de motociclete, ATV, Powerparts sau Powerwear beneficiati de un discount de 20%.

Astfel, daca va doriti o motocicleta extrem de manevrabila in traficul urban, dar care sa se preteze si la deplasari ceva mai lungi, puteti opta pentru un supermoto. Oferta speciala dedicata acestei categorii include modele precum: KTM 690 SM, KTM 690 SMR sau KTM 950 SMR, iar preturile variaza intre 4.890 si 6.490 euro fara TVA.

KTM 530 EXC, motocicleta de enduro care poate fi transformata foarte usor intr-un supermoto si astfel aveti doua motociclete intr-una singura, este disponibila la 5.700 euro fara TVA. In acest pret intra si setul de roti necesar pentru transformarea din enduro in supermoto.

Iar KTM RC8, Superbike-ul din familia orange, este disponibil la 8.890 euro + TVA, in timp ce street fighterul KTM 990 Super Duke poate fi achizitionat cu 7.500 euro + TVA. Atat oferta in care intra motocicletele supermoto si KTM 530 EXC cat si cea in care sunt incluse KTM RC8 si KTM 990 Super Duke sunt valabile in limita stocului disponibil (discountul de 20% nu se aplica si acestor modele, ele beneficiind deja de un discount de aproximativ 30%). 

Dementor KTM
va asteapta in Bucuresti, Soseaua Pipera nr. 48, iar in weekend va invita la a patra etapa a Campionatului Est European de Motocross, eveniment gazduit de circuitul de la Ciolpani.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.