Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2009

Ducati 1098 Streetfighter - primele fotografii

30.10.2008
Foto ©: Luca Bar

Potrivit celor de la Visordown, surse din interiorul companiei italiene ar fi "scapat" astazi publicitatii aceste fotografii cu noul Ducati 1098 Streetfighter, ce se va lansa in doar cateva zile la salonul international de motociclete EICMA din Milano.

Dupa cum bine puteti observa, motocicleta dispune de o semi-carena unghiulara cu prize de aer situate sub far. Mai este prezent un sistem de evacuare Termignoni din carbon, suspensie marca Ohlins, bascula monobrat si jante din magneziu de cea mai inalta calitate.

Dupa parerea noastra, aceste fotografii sunt defapt niste simulari computerizate, asa ca ramanem inca sceptici cu privire la design-ul final al fighter-ului italian, pana ce-l vom vedea live la EICMA.

PE: Designerul Luca Bar ne-a semnalat ca aceste "fotografii" sunt defapt niste randari si sunt creatia sa. Luca Bar este autorul conceptului BuellRod, prezentat de noi la inceputul lunii. Pentru mai multe proiecte semnate de tanarul italian, accesati site-ul Bar-Design.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.