Cauta in stiri

RSS Feed

noutati EICMA

Ducati a lansat Streetfighter

Paul Lozba | 04.11.2008
Foto ©: Ducati

Ducati a lansat astazi la EICMA multasteptatul Ducati Streetfighter, versiunea naked a lui 1098. Primele zvonuri legate de aparitia modelului au aparut in august, cand schita lui Oberdan Bezzi a ilustrat o prima viziune.
 
Asa cum era de asteptat, Streetfighter imparte partea tehnica cu Ducati 1098. Astfel motorul, cadrul grila, suspensia si bascula monobrat sunt preluate de la fratele mai mare. Linia design-ului este agresiva remarcandu-se farul mic unghiular si codita mai scurta agresiva, motocicleta avand intr-adevar o atitudine de streetfighter. Pentru a scoate in evidenta linia de fighter, Ducati a renuntat la evacuarile finale undertail in favoarea unora laterale duble.

Motorul Desmo L-Twin, cu 4 valve,Testastretta Evoluzione, dezvolta 155 de cai putere si un cuplu de 118 Nm si va face cu siguranta din Streetfighter una din cele mai puternice motociclete ale clasei. Streetfighter va avea 2 versiuni: cea standard va avea suspensie Showa in timp ce versiunea S va a vea suspensii mai performante de la Ohlins, diverse piese din fibra de carbon, jante Marchesini si sistem de control al tractiunii.

Ducati Streetfighter va fi disponibil incepand cu primavara lui 2009 in trei culori: negru, alb perlat si rosu. Mai jos puteti vedea primul videoclip oficial al senzationalului naked italian.

Bookmark and Share
Wow! by gogu007 on 04.11.2008
Demential! Daca tot e trendul asta idiot la japonezi (bleah noul Hornet!) or luat si macaronarii creionul si hartia si le-au aratat cum se trag liniile! Degeaba, motoare stiu japanii dar stil....ioc. (dar tot monsterul e streetfighter adevarat)
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.