Cauta in stiri

RSS Feed

ipoteze

Ducati ar putea lansa modelul Vyper

23.03.2009
Foto ©: Motociclismo Spania

In urma unor insinuari facute in presa de specialitate chiar de catre Claudio Domenicali, jurnalistii de la Motociclismo Spania au investigat si aflat din surse sigure ca departamentul de cercetare si dezvoltare al companiei Ducati lucreaza in prezent la un nou model menit sa rivalizeze direct cu Yamaha V-Max, Harley-Davidson V-Rod, si restul motocicletelor similare de pe piata.

Motorul Testastretta cu doi cilindri in V al noului Ducati Vyper ar urma sa aiba o capacitate cilindrica marita la 1.400 cmc si ar fi capabil sa dezvolte aproximativ 170 de cai putere. Mai mult, jurnalistii spanioli sustin ca prototipul acestui prim power cruiser Ducati ar fi fost deja testat de catre inginerii companiei din Bologna.

Conform acelorasi surse, motocicleta are un cadru tubular din otel, o bascula monobrat masiva realizata din aluminiu, o anvelopa spate de minim 240, un sistem de evacuare dual amplasat in partea dreapta, si o sa coborata la maxim pentru a se inscrie cat mai bine in segmentul de piata vizat.

CGI-ul prezentat este evident o tentativa de simulare a noului design, insa dupa ce proaspatul adventure tourer Ducati a devenit o certitudine, dorinta producatorului italian de a ataca noi segmente de piata devine din ce in ce mai clara iar toate zvonurile in legatura cu power cruiser-ul Vyper sunt similare cu cele de anul trecut referitoare la modelul Streetfigter.

Via I Motociclismo Spania

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.