Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2009

Ducati Fighter se va lansa la EICMA

29.09.2008
Foto ©: Ducati

Multumita unei informatii din interiorul companiei italiene, putem confirma faptul ca Ducati va lansa in cadrul Salonului Moto EICMA din luna noiembrie un nou model naked streetfighter echipat cu motorul de pe 1098.

Ducati Fighter 2009 a fost deja prezentat saptamana trecuta dealerilor autorizati carora li s-a impus un regim strict de confidentialitate. Pretul noii motociclete ar trebui sa fie situat intre cel al modelelor Monster 1100 si Ducati 1198, ambele planificate de asemenea pentru anul viitor.

Destinat sa rivalizeze direct cu Aprilia RSV 4 Tuono, MV Agusta Brutale si Benelli TnT, noul model naked italian va beneficia de puternicul motor v-twin de 1099cc racit cu apa imprumutat de pe Ducati 1098. Acesta ar putea fi setat sa ofere mai multa putere in turatii joase si medii impreuna cu o cutie de viteze adaptata noului stil.

Ducati Fighter va avea codita si cadrul similare modelului 1098 dar cele doua evacuari finale vor fi amplasate pe o singura parte in stilul shotgun. Nu se stie cu siguranta daca noul model va fi echipat si cu bascula monobrat dar Fighter-ul este o certitudine, reprezentand varful de gama Ducati al clasei naked.

Ducati Fighter va fi prezentat oficial pe 3 sau 4 noiembrie in cadrul Salonului Moto EICMA din Milano. Vom reveni asupra acestui subiect odata ce vom avea mai multe detalii.

Via | Hell For Leather

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.