Cauta in stiri

RSS Feed

editii limitate

Monster 1100 modificat de Rever Corsa

04.07.2009
Foto ©: Rever Corsa

Compania americana Rever Corsa, in colaborare cu celebrul creator de moda Christian Audigier, a realizat probabil cel mai tipator custom de pana acum al unei motociclete Ducati Monster 1100.

Bijuteria poate fi admirata weekendul acesta la Laguna Seca, acolo unde se desfasoara in prezent etapa americana de MotoGP, alaturi de alte doua editii speciale: Suzuki GSX-R 1000 K9 modificat de Roaring Toyz si Ducati 848 Nicky Hayden Edition.

In afara de foitele de aur si tigrii de pe rezervorul de combustibil, opera lui Christian Audigier, compania Rever Corsa a echipat motocicleta cu suspensie Ohlins fata/spate, jante din fibra de carbon, comenzi Rizoma, slipper clutch STM si un sistem complet de evacuare Termignoni.

Modelul va fi produs intr-o editie limitata de numai 25 de unitati, doritorii trebuind sa plateasca pentru un Ducati Monster 1100 modificat de Rever Corsa si Christian Audigier nu mai putin de 55.000 de dolari americani.

Rever Corsa via Faster and Faster

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.