Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2010

Ducati Monster 696 primeste ABS in 2010

14.09.2009
Foto ©: Ducati

Din informatiile pe care le detinem in prezent, incepand de anul viitor Ducati va echipa naked-ul Monster 696 cu ABS, acesta urmand sa devina singurul model comercializat de fabrica italiana cu binecunoscutul sistem anti-blocare.

O versiune simpla a lui Monster 696 va ramane in productie si, la fel ca in cazul altor producatori, este de asteptat ca pretul de achizitie pentru modelul cu ABS sa fie un pic mai mare.

Ultimul Ducati de pe piata echipat cu ABS a fost touringul ST4S, in cazul acestuia sistemul putand fi decuplat desi isi facea destul de putin simtita prezenta, fiind setat pentru a permite un stil de pilotaj mai agresiv.

Faptul ca Ducati apeleaza din nou la ABS vine sa intareasca ideea ca din ce in ce mai multi potentiali clienti si-l doresc pe motociclete, BMW ajungand recent la 1 milion de exemplare produse cu aceasta utila dotare.

Via | MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.