Cauta in stiri

RSS Feed

modele viitoare

Ducati pregateste Hyperstrada 1100

08.12.2008
Foto ©: Motorevue

La ultima editie a salonului moto EICMA din Milano, Ducati a dezvaluit concesionarilor sai planurile de a inlocui in 2010 modelul Multistrada 1100 cu un maxienduro complet nou.

Scopul este de a pune capat dominatiei modelului BMW R 1200 GS printr-o motocicleta versatila, ce ar putea fi denumita Hyperstrada, reprezentand intrarea companiei italiene intr-un segment de piata ce se afla intr-o continua dezvoltare. Pentru a realiza acest lucru, Ducati va utiliza experienta acumulata cu modelele Hypermotard si Multistrada, dezvoltand o motocicleta mai sportiva, mai dinamica si mai atractiva decat concurenta.

Surse din interiorul companiei au precizat faptul ca designul semi-carenei fata va fi inspirat din cel al modelului 1198. Ducati Hyperstrada va beneficia cel mai probabil de puternicul motor de 1.100 cmc. Acest CGI ne ilustreaza cum ar putea arata primul model maxienduro al companiei italiene, ce ar trebui sa fie prezentat oficial pana la sfarsitul anului 2009. O alta simulare pe aceeasi idee a fost realizata de binecunoscutul Oberdan Bezzi in luna martie 2008.

Hyperstrada ar putea fi a patra noutate Ducati din seria de 10 noi modele promise pana in 2010, dupa Ducati Monster 1100, Ducati Streetfighter si Ducati 1198.

Via | Motorevue

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.