Cauta in stiri

RSS Feed

modele viitoare

Ducati Stradaperta - fotografie spion

06.01.2009
Foto ©: Motociclismo Spania

Ducati Stradaperta, inlocuitorul modelului Multistrada, a fost fotografiat pentru prima oara in timpul unei sesiuni de teste desfasurate in Italia.

Noua motocicleta se afla intr-un stadiu avansat de dezvoltare, dealerii autorizati avand deja ocazia sa cunoasca proaspatul model, ce va inlocui pe piata Multistrada 1100 incepand de anul viitor.

Din fotografie se pot observa inclinatiile stradale ale motocicletei, cu anvelope sport late si o bascula monobrat groasa din aluminiu similara celei de pe modelul 1098.

Surse din interiorul companiei italiene au confirmat ca motocicleta are de asemenea motorul de 1099 cmc de pe Ducati 1098, si dispune de sistemul Ducati DTC de control al tractiunii introdus prima data pe modelul Streetfighter.

Noua motocicleta va fi prezentata oficial anul acesta in cadrul salonului moto EICMA din Milano, ce va avea loc in luna noiembrie, si va fi disponibila pe piata din 2010.

Via | MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.