Cauta in stiri

RSS Feed

Ducati XDiavel S a primit un premiu pentru design.

Ciprian | 14.04.2016
Foto ©:

Noul cruiser dezvoltat de cei de la Ducati, XDiavel S, a castigat titlul de "Red Dot Award 2016: Best of the Best" pentru stil si design.

XDiavel S primeste acest titlu pentru categoria de design ceea ce inseamna ca este cel mai cel din punct de vedere al design-ului.

Dupa cum era de asteptat, cei de la Ducati sunt multumiti de premiul primit si spun ca "motocicletele noastre au stil, inovatie si ofera performanta - toate la un loc".

Vorbind despe succesul XDiavel S, Andrea Ferraresi, managerul centrului de design Ducati a spus: "Lung, lasat, cu muschi, linii contemporane si componente sofisticate. Toate acestea duc la un look sexy. Desigur, design-ul motocicletei a fost inspirat din lumea cruiserelor. Modelul nostru este un "techno-cruiser", stil exterior futuristic si tehnologie recenta. XDiavel a fost creat "element cu element". Premiul acordat ne ofera incredere si sustinere, ducand proiectele noastre catre un alt nivel."

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.