Cauta in stiri

RSS Feed

noutati EICMA

Editia limitata Ducati 1098 R Bayliss

05.11.2008
Foto ©: Ducati

Troy Bayliss este o legenda Ducati. Pentru a celebra victoria sa in Campionatul Mondial de Superbike 2008 pe modelul 1098 R, si sfarsitul unei cariere impresionante cu trei titluri obtinute pe trei generatii de superbike-uri Ducati, constructorul italian a lansat la EICMA o editie limitata 1098 R  Bayliss.

Avand exact aceleasi performante ca modelul standard “R”, editia limitata Ducati 1098 R Bayliss are o schema de culoare speciala realizata de Aldo Drudi. Designul inspirat din cel folosit in ultima sa cursa din Portugalia, incorporeaza culorile rosu si alb care i-au purtat noroc de-a lungul timpului, alaturi de cele ale drapelului Australiei si faimosul numar 21.

Editia limitata Ducati 1098 R Bayliss va fi produsa in doar 500 de exemplare si are o placuta numerotata amplasata pe jugul superior al furcii fata care atesta autenticitatea modelului. Numarul corespunde cu cel de pe placa comemorativa oferita de producator, ce are gravate semnaturile lui Gabriele Del Torchio, CEO al Ducati Motor Holding, si desigur cea a triplului campion mondial Ducati Corse, Troy Bayliss.

In plus, modelul va fi oferit cu un sistem de evacuare racing ce include evacuari finale Termignoni de 102 dB (strict pentru circuit), un ECU special, o husa branduita si un stander pentru roata din spate.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.