Cauta in stiri

RSS Feed

editii speciale

Editia Speciala Yamaha R1 Rossi, creata pentru a strange fonduri

01.03.2010
Foto ©: Friends of Riders for Health

Un original exemplar Yamaha R1 2009, decorat cu grafica speciala a lui Valentino Rossi, Five Continents, va fi scos la licitatie pentru organizatia Riders for Health.

Motocicleta, donata de Yamaha Motor USA, a fost creata de Friends of Riders for Health, o organizatie non-profit din California, cu scopul de a strange fonduri pentru organizatia de binefacere Riders for Health si a mari notorietatea acesteia in SUA.

Pe langa grafica deosebita, creata de renumitul designer Aldo Drudi, Superbike-ul a fost accesorizat cu numeroase piese aftermarket din care enumeram: jante din aluminiu Roland Sands, sistem de evacuare Akrapovic Evolution, filtru de aer K&N, suspensie complet reglabila de la Ohlins si multiple accesorii din fibra de carbon, toate donate de producatorii acestora.

Liderul de proiect Don Emde, detinatorul Parts Magazine, a declarat ca nu s-a vrut licitarea motocicletei in graba, pentru ca aceasta sa poata primi expunerea corespunzatoare, astfel incat data si locatia licitatiei nu au fost inca stabilite. Emde a mai spus ca si-ar dori ca oricine sa poata licita pentru motocicleta si ca mai multe detalii vor fi anuntate in curand pe site-ul organizatiei.

Friends of Riders for Health |via MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.