Cauta in stiri

RSS Feed

editii speciale

Editiile speciale Harley Davidson CVO

23.07.2008
Foto ©: Harley-Davidson

Departamentul Custom Vehicle Operations (CVO) a faimosului producator american Harley Davidson, construieste motociclete cu dotari extra rezultand modele ce ies in evidenta prin aspect si performanta.

Pentru 2009 au fost lansate editiile CVO Road Glide, CVO Ultra Classic Electra Glide, CVO Dyna Fat Bob si CVO Softail Springer.

Toate patru sunt echipate cu motorul Screamin’ Eagle Twin Cam 110 iar in plus Road Glide si Electra Glide sunt construite pe un nou tip de cadru. Dintre toate Fat Bob este o premiera a CVO, in timp ce Road Glide, Softail Springer si Ultra Classic Electra Glide sunt modele ce au mai fost accesorizate.

Din gama 2009 Harley-Davidson CVO se remarca motorul de 1800cc Screamin’ Eagle, semnalele luminoase integrate in partea din spate a modelului Road Glide, jante custom Fang ce echipeaza CVO Fat Bob, cauciucul spate de 240mm si cadrul unic de pe Springer dar si jantele Roulette respectiv cauciucul spate de 180mm de pe CVO Ultra Classic Electra Glide.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.