Cauta in stiri

RSS Feed

Ambasador al italienilor

Ewan McGregor promoveaza Moto Guzzi California 1400

Ana Maria | 04.04.2013
Foto ©:

Dupa ce s-a remarcat in filme precum Trainspotting, Star Wars sau Big Fish, starul de la Hollywood Ewan McGregor promoveaza noul model Moto Guzzi California 1400, alaturi de colegul sau de breasca, Charlie Brooman. Cei doi sunt protagonistii a doua documentare, Long Way Round si Long Way Down, ocazie cu care actorul a vizitat si fabrica unde se produc motocicletele sale preferate.

Se stie foarte bine ca scotianul admira motocicletele Moto Guzzi, de aceea italienii au decis ca el sa fie eroul principal al campaniei intitulate “My Bike, My Pride”.

La inceputul lunii martie, Ewan McGregor a luat o pauza de la filmarile pentru pelicula “Son of Gun” in regia lui Julius Avery, a urcat in saua motocicletei California 1400 si a intrat in pielea unui rider adevarat, extrem de sexy, precizeaza piaggiogroup.com.

Actorul s-a declarat extrem de incantat de noua motocicleta, mai ales ca el detine zece modele Moto Guzzi (1971 V7 Ambassador, 1972 V7 Sport, 1974 V7 Eldorado, 2000 V11, 2001 V11 Tenni, 2009 California Vintage cu atasas si in curand California 1400 Custom), asadar nu duce lipsa de experienta.

Campania “My Bike, My Pride” va debuta pe 5 aprilie, in intreaga Europa.

Pana se va lansa campania....

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.