Cauta in stiri

RSS Feed

custom bikes

Falcon Motorcycles: Motociclete britanice clasice aduse la un nou nivel

16.06.2009
Foto ©: Falcon Motorcycles

Falcon Motorcycles este un producator american de motociclete custom unice, dezvoltate din modele clasice britanice precum Triumph sau Norton, complet reconditionate si reproiectate.
 
Aproape fiecare portiune din cadru este refacuta, modificata si / sau imbunatatita iar motoarele sunt modificate la randul lor atat la nivel tehnic, prin materiale mai usoare si componete moderne, cat si estetic prin polish-are. Scopul final este acela de a crea o motocicleta noua originala, eleganta si cu un design clasic atemporal.

Privind creatia lui Ian Barry, omul din spatele Falcon Motorcycles, putem spune ca scopul a fost atins. The Bullet este primul dintr-o serie de 10 modele unice si este bazat pe un Triumph Thunderbird din 1950. Conceptul a fost inspirat de cum ar fi aratat un Triumph board track, daca acesta ar fi fost construit vreodata de compania britanica. Motocicleta a primit titlul de “Cel mai bun custom” in cadrul concursului international Legend Of The Motorcycle 2008, sponsorizat de revista Jesse James.

Falcon Motorcycles reprezinta o prezenta unica si binevenita in peisajul motocicletelor custom americane, suprasaturat de custom-urile V2 cromate cu roata spate imensa si culori stridente.

Falcon Motorcycles via | The Kneeslider

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.