Cauta in stiri

RSS Feed

modele viitoare

Fotografii spion cu viitorul MV Agusta F3

10.09.2009
Foto ©: Motociclismo

Primele zvonuri legate de aparitia unui model supersport in gama constructorului italian MV Agusta, au aparut in vara anului trecut, inainte ca acesta sa fie achizitionat de gigantul american Harley-Davidson.

Noul model fost spionat astazi pentru prima data, in apropierea fabricii din Varese, Italia. Acesta arata mai compact decat fratele mai mare insa designul foarte apropiat de F4 ne face sa credem ca modelul suprins in teste a fost deghizat special pentru a nu atrage atentia. In fotografii se observa niste detalii care tradeaza faptul ca sub carene se afla altceva: bascula monobrat a fost inlocuita de una clasica, cu o forma caracteristica motocicletelor din clasa Supersport, ambreiajul este pozitionat mai sus, furca are jambe de diametru mai mic iar originalele evacuari finale undertail au fost inlocuite de o singura evacuare laterala.

Conform surselor italiene, viitorul supersport MV Agusta va avea o greutate de 160kg la gol si va fi propulsat de un motor cu 3 cilindri in linie, de 675cmc, ce va dezvolta 140cp la 14.000rpm. Daca motocicleta va ajunge in showroom-uri cu aceste caracteristici, nu putem spune decat ca va fi un concurent de temut in clasa sa.

Proiectul inceput sub managementul lui Claudio Castiglioni, reprezinta o piesa importanta din planul de relansare a companiei italiene, aceasta continuand dezvoltarea noului model si dupa achizitionarea de catre Harley-Davidson.

Via | Motociclismo

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.