Cauta in stiri

RSS Feed

prototipuri noi

FTR Moto va construi prototipuri Moto2

26.03.2009
Foto ©:

Compania britanica FTR Moto va dezvolta o motocicleta complet noua dedicata clasei Moto2, ce va debuta in 2011 inlocuind-o pe cea rezervata motoarelor in doi timpi de 250 cmc.

Prototipul M209 va fi testat timp de doua luni in Campionatul Spaniol CEV Buckler prin intermediul unei echipe private, inainte de a fi oferit clientilor incepand cu luna iulie a acestui an.

Cei interesati de acest model supersport vor avea posibilitatea sa-si aleaga motorul dorit, varianta standard M209 avand suspensii Ohlins, jante Marchesini, frane Brembo si anvelope Dunlop. Motocicleta complet echipata si gata de cursa va costa aproximativ 70.000 de lire sterline.

FTR Moto are o experienta de 15 ani in domeniu oferind in prezent o gama larga de componente echipelor ce concureaza la 125cc, 250cc dar si in MotoGP.

"Noua clasa ne da ocazia sa furnizam clientilor un pachet complet si ofera designerilor si inginerilor nostri sansa de a se exprima. Suntem nerabdatori sa folosim toate cunostintele noastre din anii in care am lucrat cu echipele de curse pentru a asigura cea mai buna motocicleta posibila de la inceputul acestui proiect." a declarat Steve Bones, directorul FTR Moto.

Via I Visordown

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.