Cauta in stiri

RSS Feed

editii limitate

Gas Gas anunta modelul EC 300 Nambotin

15.02.2010
Foto ©: Gas Gas

Producatorul spaniol GAS GAS Motos va incepe in aprilie productia noului EC 300 Nambotin, model replica dedicat vicecampionului mondial Christophe Nambotin, intr-o serie limitata la 200 de exemplare.

Specializata in productia de motociclete off-road, compania Gas Gas a fost fondata in 1985, de catre Narcis Casas si Josep Piebernat, in urma disparitiei Bultaco. In prezent, Gas Gas este lider pe piata motocicletelor de trial si un jucator important pe piata off-road. Acesta produce motociclete de trial, in doi timpi, cu capacitati intre 50 si 300 cmc (gama TXT), enduro in doi si patru timpi (seria EC) si seria Halley, doua modele de 125 cmc, un enduro si un supermoto, destinate incepatorilor.

Noul model EC 300 Nambotin va incorpora urmatoarele caracteristici: furca cu cartus Ohlins TTX si amortizor Ohlins TTX, ghidon Renthal, cadru auriu CR-Mo, evacuare FMF Q Series, frane cu disc dantelat si etrieri Nissin cu doua pistonase, capac de cilindru inlocuibil, protectie pentru carter si schema coloristica Nambotin.

Furcile Ohlins TTX sunt descrise de specialistii in suspensii ca apartinand unei cu totul alte ligi, gratie performantelor in teren si vastelor posibilitati de reglaj. Incorporand doua tuburi gemene care creeaza un punct de presiune pozitiv in sistem, tehnologia Ohlins TTX permite eliminarea vidurilor in curentul de fluide, fenomen responsabil pentru deterioarea in timp a interiorului jambelor furcii. Cu alte cuvinte, aceasta suspensie ii va satisface si pe cei mai pretentiosi piloti de enduro, asa cum este si Christophe Nambotin, vicecampion mondial E3.

In Romania, pretul de vanzare al modelului EC 300 va fi de 7.275 euro plus TVA, motocicleta fiind disponibila prin Patrick Moto, in baza unei precomenzi, datorita numarului redus de exemplare in care va fi fabricata.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.