Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2009

Gas Gas prezinta gama 2009

01.09.2008
Foto ©: Gas Gas

Compania italiana Gas Gas a prezentat pe site-ul sau noile modele de trial, enduro si Halley pentru anul 2009.

Noile modele de trial includ un nou cadru din crom, o evacuare finala mai usora din carbon, un rezervor mai ingust, imbunatatiri semnificative aduse partii electronice, o nou pedala de frana si nu in ultimul rand motoare Euro 3 conform normelor in vigoare. Toate motoarele ce echipeaza noile modele Gas Gas sunt in 2 timpi iar capacitatea lor cilindrica este de: 50, 80, 125 si 280cmc.

Gama enduro a suferit o gama si mai larga de modificari, astfel cele doua modele in 2 timpi sunt echipate cu o noua furca Sachs Boge de 48mm si o cursa de 295 mm. Noile norme F.I.M au dus la imbunatatirea transmisiei pe lant si indicatoarele au fost separate de sistemul electric principal.  Modelul EC125 a fost echipat cu un nou motor cu doua axe cu came, cu o biela prelungita dar si un nou carter.

Modelele echipate de un motor in 4 timpi au primit si ele imbunatatiri tehnice precum un nou sistem de injectie a combustibilului si garnituri noi. Pentru o manevrabilitate imbunatatita cadrul a fost modificat si s-a adaugat o suspensie spate Sachs Boge.

Modelele Halley 125 sunt echipate cu sasiul EC125 si respecta normele de poluare Euro 3. Ofera ca noutati o suspensie spate upside down si discuri de frana de 260mm pe fata.

 

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.