Cauta in stiri

RSS Feed

motociclete electrice

GPR-S, motocicleta electrica de 8000$

29.10.2008
Foto ©: Electric Motorsports

Compania Electric Motorsport’s, fondata in 2001, a prezentat un viitor model de succes care va reprezenta un pas important in domeniul vehiculelor electrice. Motocicleta GPR-S a facut deja o impresie buna printr-un stil original si a bateriilor eficiente care o fac mai atractiva in fata unui public dezamagit de performantele motoarelor electrice privind autonomia. Calitatea principala o reprezinta insa posibilitatea de a fi modificata ulterior dupa bunul plac al clientului. 

“Am proiectat pentru aceasta motocicleta un sistem care face posibila schimbarea bateriei actuale cu una mai performanta in cazul in care va ajunge in timp sa fie depasita.” afirma proprietarul Electric MotorSports, Todd Kollin.

Astfel un potential comparator ar aprecia posibilitatea de a cumpara o motocicleta care i-ar permite schimbarea bateriilor  din dotare, cu unele mai performante ce vor fi accesibile in viitor.

Modelul GPR-S beneficiaza de un cadru de otel si diferite componente din aluminiu pentru a pastra o greutate cat mai redusa. Viteza de top este in jur de 100-120 kmh fiind adresata in principal celor care circula mult in oras. Autonomia difera in functie de stilul de pilotaj, dar si de marimea pilotului, fiind astfel intre 60 si 100 de km atunci cand bateriile sunt incarcate complet.

O incarcare completa a bateriilor dureaza patru ore dar optional cu ajutorul unui incarcator special timpul de incarcare se poate reduce la o ora jumate, fiind astfel un timp destul de bun in comparative cu alte modele.

GPR-S a reprezentat proiectul celor de la Electric Motorsport’s timp de sapte ani de zile, fiind investiti in acest scop aproape 250.000 de dolari de catre aceasta companie cu doar 8 angajati.

De asemenea se mizeaza pe faptul ca piesele vor fi destul de accesibile, compania ocupandu-se in principal cu vanzarea diferitelor componente, dar si pe bateriile superioare care fac din din aceasta motocicleta una relative practica intr-un oras aglomerat.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.