Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2010

Harley-Davidson lanseaza Sportster 48

25.01.2010
Foto ©: Harley-Davidson

Harley-Davidson completeaza gama Sportster 1200 cu noul custom hot-rod denumit Forty-Eight.

Acesta se diferentiaza de celelalte modele din gama in primul rand prin jantele spitate de 16 inch incaltate cu anvelope cu talon inalt, ambele late de 150mm, detalii ce ii confera un aer rebel. Furca este mai lata pentru a putea gazdui anvelopa mai mare iar aripa fata este de dimensiuni mici. Semnalizatoarele spate incorporeaza si luminile pentru oprire.

Alte detalii precum saua cu un singur loc, oglinzile montate sub ghidon, rezervorul peanut de 7,95 litri, aripa spate cu un design curat si ghidonul coborat, pun accentul pe latura custom a lui Forty-Eight.

“Cu atitudinea sa clasica de bulldog, Forty-Eight se remarca printr-un aspect distinctiv si un profil coborat, ce nu putea veni decat de la Harley-Davidson. Forty-Eight are o experienta de viata colectiva si un look brut si autentic,” a declarat Ray Drea, Styling Senior Director la Harley-Davidson.

Sportster 48 este propulsat de acelasi motor V2 Evolution de 1200cmc si este disponibil in culorile Vivid Black, Brilliant Silver si Mirage Orange, impreuna cu o gama larga de accesorii, la un pret de baza in S.U.A. de 10.499$.

Harley-Davidson

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.