Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2010

Harley-Davidson prezinta noutatile 2010

29.07.2009
Foto ©: Harley-Davidson

In ciuda pierderilor suferite pe plan finaniar, cele mai grave din existenta de peste 100 de ani, cel mai mare producator de motociclete american anunta patru noi modele pentru anul viitor.

Aceste noi modele reflecta devotamentul nostru fata de motociclism”, a declarat Bill Davidson, Vice-presedinte H-D. ”Ca toti ceilalti, si noi traim si muncim in aceste zile intr-o competitie acerba dar pasiunea pentru a crea si conduce motociclete marete ne da putere maxima.

Iata care sunt pricipalele caracteristici ale celor patru noi modele introduse:

Electra Glide
Ultra Limited
a fost ales ca noul rege al clasei Touring, fiind propulsat de noul Twin Cam 103 si echipat in standard cu toate dotarile disponibile pentru modelele de anul trecut doar ca optionale.

Dyna Wide Glide
isi face intrarea adoptand un stil ”old-school”, cu jante si spite vopsite in negru, aripa spate retezata, un spatar minimal pentru pasager, tobe 2-1-2 dar si un set de accesorii de fabrica ce ar schimba radical aspectul.

A venit randul ca negrul mat si cromul satinat sa imbrace noul Fat Boy Special, in trend cu celelalte modele H-D ”night”.  In rest modelul ramane neschimbat.

Noua clasa XR, lansata anul acesta, primeste deja al doilea membru: XR 1200X, mai mult un upgrade al originalului XR 1200. Folosind negrul mat ca fond dominant, putem spune ca este de fapt un adevarat ”all black”. In afara de aspectul diferit, XR 1200X vine in plus cu o furca noua inversata dar si modificari mai sportive pentru suspensia spate Showa.

Departamentul CVO, specializat in elaborarea de modele de serie mica, modificand motociclete stock cu accesorii Screamin’Eagle, are patru modele in lucru: Softail Convertible, Street Glide, Ultra Classic Electra Glide si Fat Bob. Toate aceste modele CVO sunt echipate cu motorul de 110cui, cea mai mare cilindree oferita de H-D.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.