Cauta in stiri

RSS Feed

modele viitoare

Harley-Davidson va relansa Cagiva Elefant

08.12.2008
Foto ©: Cagiva

Matt Levatich, fost vice presedinte si manager general la Harley piese si accesorii si CVO, este noul managing director la MV Agusta. Acesta a vorbit recent despre planurile de dezvoltare MV Agusta, intr-un interviu acordat ziarului britanic Telegraph.

Unul din obiectivele principale pe care americanii vor sa il atinga este transformarea companiei italiene intr-unul din principalii jucatori de pe piata europeana.“Avem nevoie de o gama mai larga de produse insa trebuie sa crestem profitabil si trebuie sa dezvoltam brandul pe masura ce facem asta, toate cu precautie. Insa nu trebuie sa uitam ca avem si brandul Cagiva care ne va ajuta sa facem asta. Mito este o motocicleta mica fabuloasa iar Elefant, ce nume grozav pentru o motocicleta, ar fi o optiune buna de relansat,” a declarat Levatich.

Cagiva Elefant 750 a fost una din primele motociclete enduro de capacitate mare, in prezent segmentul cu cea mai mare crestere din Europa, dominat de BMW R 1200 GS si KTM 990 Adventure.

Motocicleta cu motor de Ducati a dominat raliul Paris-Dakar la sfarsitul anilor 80, castigand si 2 titluri cu ajutorul pilotului italian Edi Orioli in 1990 si 1994. In 1990 Elefant a fost lansat si in versiunea de 900 cmc, preluand motorul direct de pe Ducati 900 Supersport. Cea mai cunoscuta versiune este Lucky Explorer, o replica a motocicletei ce a concurat in raliul Dakar.

Via | MC24

Bookmark and Share
ex by bebe on 22.08.2010
good
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.