Cauta in stiri

RSS Feed

clone chinezesti

HBMoto 250, clona Harley XR 1200?

22.01.2009
Foto ©: HiBird Motorcycles

Este binecunoscut faptul ca industria auto chineza se „inspira frecvent din creatiile europene, japoneze sau americane. Ce puteti vedea in fotografia alaturata este un alt caz insa de data aceasta din industria moto.

Concret, este vorba despre modelul HBMoto 250 Sport Cruiser, un mini roadster atractiv, ce se inspira puternic din modelul Storz XR 1200, o editie custom a lui Harley-Davidson XR 1200. Motocicleta este produsa de constructorul chinez Hi-Bird Motorcycle Industry si este propulsata de un motor V2 de 250cmc racit cu aer si 17cp, inspirat la randul lui de motorul V2 de pe Yamaha Virago de 250cmc.

Storz XR 1200 este un Harley XR 1200 preparat de cei de la Storz Performance in 2006 sub forma de kit. Acesta a fost complet redesenat si are o lista impresionanta de piese aftermarket. Dupa cum se poate observa, modelul chinezesc copiaza cu fidelitate liniile modelului preparat de Storz ba mai mult, are si o grafica foarte asemanatoare.

Via | The Kneeslider

Bookmark and Share
conjugare by Dan Hamzea on 23.01.2009
eu copiez tu copiezi el/ea copiaza etc concluzie : "modelul chinezesc copiaza cu fidelitate " ps: fara suparare si la mai mare
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.