Cauta in stiri

RSS Feed

editii speciale

Honda CB 1000R Movistar & Hannspree

08.06.2009
Foto ©: AD Koncept

Compania franceza AD Koncept, specializata in productia de streetfightere custom, prezinta ultimele sale creatii: Honda CB 1000R in editiile speciale Movistar & Hannspree.

Ambele modele au in comun scheme grafice foarte atractive, in culori vii si cu contraste puternice, acestea accentuand nu doar agresivitatea design-ului modelului japonez dar si caracterul sportiv, prin prezenta logo-urilor sponsorilor din World Superbike. Modelul Movistar se remarca prin culoarea dominanta albastra si jantele vopsite in verde fluorescent in timp ce cromatica alb/albastru a modelului Hannspree este mai spectaculoasa si pune mai bine in valoare formele agresive ale streetfighter-ului Honda.

Motocicletele sunt dotate cu numeroase piese si accesorii aftermarket, cele mai importante fiind evacuarile finale (Leo Vince si Akrapovic) si bugspoilerele. Pentru mai multe fotografii si lista completa de modificari, accesati site-ul AD Koncept.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.