Cauta in stiri

RSS Feed

editii speciale

Honda CBF 600S ABS Travel Edition

03.08.2008
Foto ©: Honda

Honda Franta isi continua programul de succes "Travel" care a fost aplicat pana acum unor modele speciale cum ar fi XL 700V, XL 125V si CBF 1000. Raspunsul pozitiv al clientilor a determinat importatorul francez sa introduca pe piata si o editie speciala de CBF 600S Travel Edition.

Din atractivul pachet fac parte o carena inferioara in culorile motocicletei, pentru o mai buna protectie la vant, si un topcase de 45 litri suficient de incapator pentru calatoriile mai lungi.

Motocicleta este comercializata in reteaua de dealeri Honda din Franta la un pret de 7,795 euro. Kitul este disponibil in culorile de fabricatie ale modelului CBF 600S: gri, negru, rosu sau argintiu. Daca doriti sa achizitionati numai carena inferioara, aceasta are un pret de 575 euro.

Aceasta editie speciala este disponibila in toata reteaua de dealeri Honda numai de pe teritoriul Frantei.

 

Bookmark and Share
Stirea e incorecta by Adi on 20.01.2009
Honda neaga existenta unei asemenea variante de fabrica, atat Honda Romania cat si Honda Franta afirma ca este doar o promotie locala a unor dealeri din Europa de vest si ca nu exista in lista de accesorii Honda o carena inferioara pentru CBF 600.
Honda CBF600S ABS Travel by Cristian on 20.01.2009
Mai baieti, NU mai publicati stiri aiurea! Informati-va corect inainte de a da pe teava astfel de gogosi. In baza articolului de mai sus, m-am dus cu "scandal" la Honda pe Dorobanti unde am fost facut "praf" de baietii de acolo! Acest pachet este exclusiv pentru FRANTA!!! Pretul de asemenea!!! NU ESTE O EDITIE CARE SE VINDE IN TOATA RETEAUA HONDA EUROPA!!!!!!!!! MA intreb, oare cate alte stiri de acest gen am inghitit????
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.