Cauta in stiri

RSS Feed

editii limitate

Honda CBR 1000 RR Fireblade de la Roland Sands

16.12.2008
Foto ©: Roland Sands Design

Roland Sands a creat recent una din cele mai impresionante editii speciale de Honda CBR 1000 RR Fireblade ale anului 2008. Aceasta a fost construita cu scopuri caritabile, pentru a ajuta fundatia PBTF sa stranga fonduri.

Botezata "The Mission", motocicleta este un Fireblade model 2008 si este rezultatul colaborarii dintre Honda America si Roland Sands Design. Desi modificarile nu sunt mari si sunt in mare legate de grafica si culori, efectul schimbarii este puternic.

Prin renuntarea la oglinzi si la suportul de numar, aceasta are acum un caracter mai agresiv, obtinut si cu ajutorul unui paintjob unic. Alte modificari includ jantele si discurile de frana schimbate dar si adaugarea unei aripi pentru roata spate.

Motocicleta va fi prezentata la fiecare editie a saloanelor International Motorcycle Shows, toti participantii avand posibilitatea de a lua parte la o tombola ce o va avea ca premiu, pe data de 1 Mai 2009.

Roland Sands Via | Hell For Leather

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.