Cauta in stiri

RSS Feed

editii custom

Honda CBR 1000 RR modificat de Roaring Toyz

20.10.2008
Foto ©: Roaring Toyz

Firma Roaring Toyz apartine  fostului pilot de curse AMA, Robert Fisher care s-a specializat in a modifica diferite motociclete intr-un stil deosebit. Firma comercializeaza atat piesele necesare celor care isi doresc o motocicleta aparte dar si anumite modele facute la comanda. Printre clietii lor se numara si diferite celebritati precum artistul premiat la Grammy, Ludacris, care a plecat de la ei cu un Kawasaki ZX-14 Custom.

Ultima creatie a firmei americane este o Honda CBR 1000 RR Fireblade, model 2007, al carui motor dezvolta aproximativ 240 de cai putere. Bascula spate este foarte diferita fata de cea originala fiind monobrat, din otel tubular, pregatita pentru a gazdui pneul de 240 mm latime, specific motocicletelor modificate in stilul drag-racing. Discurile de frana fata au fost special create pentru a urmarii modelul cu 9 spite al jantelor, de asemenea custom. Nici evacuarea nu a fost uitata iar pentru a scoate cei 240 de cai putere s-a ales una free flow si cat mai scurta. Printre alte piese modificate remarcam codita cu un nou undertail, capac motor transparent si comenzi vopsite in culoarea cadrului.

Din punct de vedere estetic culorile alese alcatuiesc un contrast reusit; cadrul si bascula fiind rosii iar parbrizul si restul motocicletei beneficiaza de o grafica moderna in doua culori, negru si alb, tipica celor de la Roaring Toyz. Desi astfel de modificari sunt orientate in special catre gusturile americanilor, putem spune ca Fireblade-ul celor de la Roaring Toyz are o prezenta destul de reusita si cu totul aparte.

Roaring Toyz

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.