Cauta in stiri

RSS Feed

editii speciale

Honda CBR 1000 RR Playboy de la AD Koncept

17.08.2009
Foto ©: AD Koncept

Tunerul francez AD Koncept a preparat acest ultim model de CBR 1000 RR Fireblade pentru a imita cat mai bine designul rezultat din colaborarea echipei de MotoGP LCR Honda si celebra revista pentru barbati Playboy.

Jantele au fost vopsite si ele in alb, parbrizul double bubble fumuriu este integrat perfect, insa motocicleta nu se remarca doar printr-o simpla replica a schemei de culoare, ea fiind imbunatatita si din punct de vedere tehnic.

Compania franceza a investit aproximativ 17 mii de euro in accesorii din fibra de carbon Rizoma, sistem de suspensie Ohlins, sistem integral de evacuare Leo Vince din titan si frane Brembo cu etriere monobloc radiale.

Pentru cei interesati sa detina o asemenea minunatie, compania franceza AD Koncept poate construi la comanda una identica contra sumei finale de 28.790 de euro.

AD Koncept

Bookmark and Share
cat de gay by adrian on 17.08.2009
mare frustrat tre sa te afli pentru a putea merge pe asa ceva (ca imagine). precum cei cu jeep in oras.. compensarea dimensiunilor prin.. imagine.. pam-pam
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.