Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2009

Honda CBR 600RR ABS 2009 - Primele fotografii oficiale

05.09.2008
Foto ©: Honda

Honda a dezvaluit detaliile complete si fotografiile oficiale pentru modelul revizuit 2009 Honda CBR 600RR ABS.

Marea noutate o reprezinta sistemul Combined ABS, un sistem complet nou ABS ce foloseste controlul electronic nu doar pentru a regla forta de franare pentru a preveni blocarea rotilor dar si pentru a imparti forta de franare intre fata si spate pentru o oprire optima.

Sistemul va lua in calcul caracteristicile motocicletelor supersport, precum ampatamentul mic, nu va afecta pilotajul sportiv in timp ce pilotul va fi in control deplin si nu va interveni decat in ultimul moment posibil inainte ca pilotul sa piarda controlul. Vor fi oferite toate functiile standard ABS si CBS fara a compromite stabilitatea. Versiunea cu acest sistem va fi denumita CBR 600RR C-ABS si va fi mai grea cu 10kg decat CBR 600RR standard ce cantareste 184kg la plin.

In rest motocicleta este aproape neschimbata - schimbari minore la capul cilindrilor, la pistoane si la evacuare au marit cuplul in zona de turatie de 8000 - 12000rpm iar carenajul a fost usor modificat pentru a reduce zgomotul vantului si a mari stabilitatea la viteze ridicate.

Ce se remarca insa sunt noile scheme de culoare: verde/negru, rosu/negru, alb/albastru/rosu si o editie limitata alb/albastru cu diverse elemente grafice moderne, denumita Pearl Sunbeam. Aceasta versiune ne trimite cu gandul la editia speciala 600RR Konica Minolta, lansata in primavara doar in Japonia. Preturile si disponiblitatea vor fi comunicate pana la sfarsitul anului 2008.

Bookmark and Share
wow by Cititor on 01.11.2008
Wow, ce profile si culori au gasit designerii... generatia RR 2009 e mai sexy decat o femeie playboy ;)
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.