Cauta in stiri

RSS Feed

lansari

Honda CRF 250 si CRF 450 2009

10.09.2008
Foto ©: Honda

Noutatile de la Honda pentru anul 2009 continua cu doua modele de succes, CRF 450 fiind cel mai bine vandut cross din lume, de la introducerea sa pe piata in 2002 si pana in prezent.

La clasa 250cc, CRF 250 va avea un motor nou in patru timpi, patru valve cu sistem Unicam si carburator Keihin FCR (cu diametrul difuzorului de 40mm). Sistemul de admisie a fost regandit pentru a oferi putere mai mare in regimuri de turatii joase si medii.

Discurile de frana vor fi mai usoare de 65 de grame iar transmisia a fost revizuita pentru a putea schimba vitezele mai lin. Cadrul a fost si el imbunatatit impreuna cu sistemul de evacuare si suspensia. CRF 250 are acum un stil mai agresiv iar pentru a completa pachetul va fi disponibila o editie limitata in culoarea neagra.

Fratele mai mare, modelul CRF 450, primeste in sfarsit injectie electronica care ar trebui sa imbunatateasca semnificativ performantele motocicletei. Sistemul de evacuare din titan a fost mutat inainte cu 115mm iar capacitatea rezervorului de combustibil a scazut cu 1.5 litri multumita autonomiei mai mari.

A cincea generatie de cadru este cu 480 de grame mai usoara iar furca fata are acum jambe de 48mm. Toate modelele 2009 vor fi echipate cu sistemul inovativ HPSD la fel ca in 2008. Honda garanteaza o crestere de performanta de pana la doua secunde fata timpii obtinuti cu un model 2008.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.