Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2010

Honda CRF 250R si CRF 450R 2010

13.07.2009
Foto ©: Honda

Honda prezinta noutatile 2010 din segmentul motocross lansand noul CRF 250R, complet reproiectat, si noul 450R ce a primit multiple imbunatatiri.

Astfel, noul CRF 250R primeste un motor complet nou, mai compact, mai puternic si echipat cu injectie PGM-FI, fiind acum montat mai jos pe noul cadru, pentru a cobora centrul de greutate.

In plus modelul dispune de amortizor de ghidon HPSD (Honda Progressive Steering Damper), furca noua cu jambe de 48 mm, proiectata special pentru acest model, airbox reproiectat cu capacitate mai mare pentru un plus de putere, accesul la filtrul de aer fiind mai facil, si o evacuare finala noua care impreuna cu amortizorul central, mai usor si repozitionat, imbunatateste centralizarea maselor. Pentru o stabilitate mai buna CRF 250R a primit si o bascula mai lunga. Elementele din plastic, rezervorul, codita, capacele laterale si aripa, au fost redesenate in stilul lui CRF 450R.

Honda CRF 450R 2010 primeste o noua unitate ECU impreuna cu noi setari pentru injectie pentru un raspuns mai bun al acceleratiei dar si un nou auto-decompresor pentru porniri mai usoare la kick-starter. Pentru a facilita reglajele pe circuit , sistemul HRC pentru injectie se conecteaza acum fara a fi nevoita indepartarea rezervorului. Furca are supape noi dar si un volum mai mare de ulei, iar amortizorul spate are un nou piston si reglaje noi pentru compresie.

Bookmark and Share
buna by Beni on 23.07.2010
salut as vrea sa va intreb in legatura cu hinda crf 250 este o motocicleta extraordinara dar io am modelul crf250x din 2005 are toba nu tip palnie ca la una de viteza va rog daca puteti sa imi dai si mie cateav siteuri pe care pot gasi siteme de tobe pentru honda crf250x
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.