Cauta in stiri

RSS Feed

disponibil la vanzare

Honda DN-01 la vanzare din August

11.07.2008
Foto ©: Honda

Honda a anuntat ca noul model DN-01, considerat de multi un hibrid intre o motocicleta si un scuter, va fi disponibil la vanzare in Marea Britanie incepand cu 1 August 2008, urmand desigur sa se comercializeze in cel mai scurt timp si in restul statelor europene.

Honda DN-01 dispune de o transmisie automata integrala iar motocicleta este propulsata de acelasi motor v-twin de 680cc care echipeaza si noul Transalp. Transmisia poate fi schimbata de la auto, sport-auto la operare manuala a cutiei de viteze cu sase rapoarte. DN-01 mai beneficiaza de noul sistem combinat ABS dezvoltat de Honda cat si de revolutionarul HISS (Honda Ignition Security System).

Constructorul japonez va lansa pe piata odata cu modelul hibrid si o gama de accesorii pentru acesta printre care se regasesc mansoane incalzite, sistem audio, kit bluetooth si un spatar aftermarket. Honda DN-01 va fi disponibil in rosu perlat sau negru grafit pentru un pret de 11.520 de euro.

Tags: honda, dn-01, 680cc, august
Bookmark and Share
motocicleta by cauc on 30.10.2010
este super tare desi am doar 14 any peste 2 any o sa-mi cumpar un motor.CEL MAI TARE
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.